Xena – Knap Keeshondje

Het was zo leuk Xena te ontmoeten! Ik volgde haar natuurlijk al een tijdje op Instagram, en nu was het dan zover! Ze kwam naar Eindhoven voor een shoot!

Kleine Xena was de inspiratie voor www.hondenwereldonline.nl. Dit is het online platform voor honden, hun baasjes en toekomstige hondenbaasjes opgericht door Xena’s baasje Shelley. Hier vind je allerlei leuke blogs, variërend van leuke recepten en DIY’s tot handige trainingstips en gastblogs.

De avonturen van kleine Xena volg ik via haar instagram account www.instagram.com/xena_pomeranian.

Xena14_logo

En daarom vond ik het natuurlijk erg leuk om haar in het echt te ontmoeten. En wat is ze leuk! Dit kleine dametje is 8 maanden oud, en luisterde super! Het was duidelijk te zien dat haar vrouwtje veel met haar oefent en ook vaker foto’s van haar maakt.

Haar baasje heeft ook een artikel geschreven naar aanleiding van onze shoot: Een kijkje achter de schermen bij …. een hondenfotograaf

Erg leuk om haar ervaringen te lezen!

xena4

De 1e locatie was de graffiti locatie. Omdat Xena zo goed luisterde ging dat als een speer! De foto’s zijn heel gaaf geworden vind ik, en ze kleurt mooi bij de vrolijke kleurtjes van de graffiti!

Xena1_logo1

De volgende locatie: Het bos. Even lekker door het bos rennen, met een stokje spelen en van de natuur en vrijheid genieten. En tussendoor natuurlijk nog wat mooie foto’s geschoten.

xena2_logo

Inmiddels ben ik ook gastblogger op Hondenwereldonline.nl, waar ik tips geef met betrekking tot hondenfotografie en leuke activiteiten om te doen met je hond.

Mijn blogs vind je HIER

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s