Shoot informatie

Ben jij benieuwd hoe dat nou gaat, zo’n fotoshoot? Hier lees je er meer over

Heb je verder nog vragen, stuur me een berichtje via een van mijn social media kanalen of via het contactformulier hier op de website!

De locatie:  We kiezen samen een locatie uit. Dit is afhankelijk van je hond en de wensen. Heb je een hond die van water houdt en wil je graag actiefoto’s dan kiezen we een mooi ven uit. Wil je graag iets anders dan normaal, en kent je hond het commando blijft dan is een graffiti shoot misschien wel wat voor jullie!

Uiteraard kan er ook rekening mee worden gehouden als je hond niet overweg kan met soortgenoten en een rustige omgeving zoekt. Ik fotografeer voornamelijk in de regio Eindhoven. Maar een andere locatie is altijd te bespreken. De shoot is altijd op een buiten locatie (voor puppies jonger dan 8 weken kan ik evt. langskomen om thuis te fotograferen).

D1logo

Planning: Het plannen is nog niet altijd een makkelijke klus. Samen stemmen we onze agenda’s af en kijken wat past. Ik ben beschikbaar in de weekenden en zolang het licht het toe laat ook in de avond doordeweeks. Omdat het altijd van het weer afhankelijk is of het door kan gaan, wordt bij te warm of te slecht weer gekeken naar een mogelijkheid om het te verzetten.

10
De hond: We kijken altijd naar wat de hond kan, voor portretfoto’s is het handig als de hond even stil kan zitten. En vaak met veel snoepjes of andere trucjes lukt het aardig. Ik vind elke hond een uitdaging, dus heb je een hond waarvan jezelf twijfelt of het wel zal lukken, aarzel niet om me toch een berichtje te sturen. Elke hond is welkom! Groot of klein, oud of jong, druk of bang!
Uiteraard is het ook mogelijk dat meerdere honden samen naar een shoot komen. Indien een hond niet los kan hoeft dat geen probleem te zijn. Een lijn (en eventueel klein halsbandje) kan ik in Photoshop wegwerken.
De foto’s: We maken altijd wat mooie portret foto’s op verschillende plekjes. Als de hond van actie houdt maken we ook actiefoto’s. Het is ook zeker mogelijk voor baasje en hond samen op de foto te gaan. Houd dan wel rekening met de kleding keuze, trek kleren aan waarin je jezelf comfortabel voelt en liever geen kleding in dezelfde kleur als de vacht van de hond.
Na afloop krijg mag je 3 foto’s (digitaal / hoge resolutie) uitkiezen.  Deze kun je bijvoorbeeld zelf laten afdrukken (hierin kan ik ook adviseren). Eventueel meer foto’s kunnen tegen meerprijs worden besteld.
Tijdsduur: Gemiddeld gaan we uit van een uurtje. Is er meer dan 1 hond, dan houden we rekening met 1,5 uur. Wat voorop staat is dat we de tijd nemen, dus als we iets langer nodig hebben is dat natuurlijk geen probleem.
Prijzen: Klinkt dit alles interessant? Stuur me dan gerust een berichtje en dan stemmen we een shoot op jou wensen af.  Een shoot is al te boeken voor €50,- euro

Er zijn ook cadeaubonnen beschikbaar! Stuur me gerust een berichtje voor de mogelijkheden

43130254_2194207837504258_7254452255481397248_o