Over mij

HONDENFOTOGRAAF EINDHOVEN

TySy Fotografie (Spreek je uit als TaiSie Fotografie) is vernoemd naar mijn 2 helden: Tyson & Jessy. Ze zijn mijn inspiratie, mijn clowntjes, mijn maatjes en zo veel meer..

Mijn liefde voor dieren en in het bijzonder honden is er al vanaf jongs af aan. Toen ik op 20-jarige leeftijd een eigen hond ging uitzoeken had ik maar 1 criterium: het moest een asielhond zijn. En zo kwam Tyson bij ons. Als dank voor wat Tyson voor mij betekende wilde ik iets terug doen voor de asielhonden en ben in 2009 als vrijwilliger bij Dierenopvangcentrum de Doornakker in Eindhoven gaan werken als hondenuitlaatster. Met Tyson en de asielhonden is mijn passie voor hondenfotografie ontstaan. Ik wilde al onze avonturen vastleggen en de asielhonden hun ware ik laten zien zodat ze snel geadopteerd zouden worden. Later kwam (ook een ex asielertje) Jessy ons team versterken en zij bleek een supermodel en goed oefenmateriaal voor actiefotografie.

Om mijn passie meer vorm te geven ben ik me gaan verdiepen in fotografie en specifiek in hondenfotografie. Ik heb meerdere cursussen en workshops gevolgd bij de grootste opleider in dierenfotografie van de Benelux. En inmiddels heb ik al honderden honden voor mijn lens gehad.

Liefs, Adjani

jessy