Beoordelingen

Adjani heeft bij mij een fotosessie gedaan met mijn pups , nou zeg , in een woord “geweldig” zoveel geduld met de pups en dat kost kracht hoor ….. nogmaals heel erg bedankt

Yvonne Jansen

Hele mooie foto’s genomen door iemand met verstand van honden en een hart voor het vak en voor de honden. Heeeeel blij met de resultaten !!

Mascha

Super leuke spontane meid die prachtige foto’s maakt van de hond! De hond vond het superleuk

 

Jeanine Fermont

Super leuke fotoshoot! Helemaal blij met de foto’s van onze stoere Franse Bull Charlie! Echt een aanrader, helemaal gezellig geweest bij de shoot. Bedankt!

 

 

 

 

 

 

Rosy Valente

Wekhondenkennel Lupa’s Home: Super. Heel goed en erg mooie foto’s.

Jolanda Verberne

Was erg leuk hoe Adjani onze Dex heeft gefotografeerd. Dex is een labbeagle en wat afwachtend. Adjani stelde hem helemaal op zijn gemak. En last but not least: het zijn prachtige foto’s gewordend17

Marij van Helvoirt

Voor de tweede keer en fotoshoot gedaan met Adjani. Na de shoot met Roef, die prachtige foto’s opleverde durfden we het aan met Jimi, die doodsbenauwd is voor vreemden. Door de rust en ruimte die Adjani gaf en natuurlijk de combinatie bal en water zijn het weer prachtige foto’s geworden. Aanrader dus!!

J5_logo.jpg

Jessie Bee

Adjani is super lief en geduldig. Onze hond was meteen helemaal weg van haar! Het eindresultaat is onwijs mooi geworden. We hebben een hele leuke shoot gehad.

1_logo

Debby van der Sleen

Wat was het een geweldige ervaring deze fotoshoot! We hadden nooit verwacht dat onze kanjer het zo goed zou doen! Maar wat was hij dol op je zeg! Dankzij jou Adjani heeft hij het geweldig gedaan! En wat heb je een prachtige foto’s gemaakt! We zijn je eeuwig dankbaar! En we raden iedereen aan om ook van die geweldige foto’s te laten maken door jou van hun maatjes! In 1 woord geweldig!

Linda Looijmans

Ze is oprecht, duidelijk, betrouwbaar, vakkundig en gewoonweg een leuke dame 

Bianca Hofman